CEHPQVWX

İnci Takım 220 cm Masalı vb.

20.981,75 TL + KDV
25.587,50 TL + KDV
Seçenekler
Ürün
Renk
Ürün Bilgisi
İNCİ MAKAM TAKIMI
 
MASA                      220 cm                  185 cm                     75 cm
MASA                      200 cm                   185 cm                    75 cm
DOLAP                    186 cm                    42 cm                    113 cm
SEHPA                      70 cm                    50 cm                     40 cm
 
İnci makam  takımı kendine özgü tarzı ile ofislerinize değer katacaktır. 30 mm melamin yonga levhadan imal edilen ofis mobilyamız 2 mm pvc ile kaplanarak suya ve darbeye dayanıklı hale getirilmiştir. L şeklindeki etejerli masası isteğe bağlı olarak sağ veya sol etejer olarak sipariş verebilirsiniz. Etejer dış kısmında  açık raf mevcuttur.Beş kapaklı dolap modeli  ofisinize farklı bir görüntü katacaktır. Paketli olarak sizlere gelen mobilya kurulumu ve sevkiyatı oldukça basittir. 
Ürünülerimizi takım halinde alabileceğiniz gibi tek tek parçalar halinde de satın alabilirsiniz, bunun için ürün parçaları seçeneklerinden istediğiniz parçayı yada takımı seçebilirsiniz. 
Koltuklar fiyata dahil değildir..
Toplu alımlarda özel indirim yapılır..
İstanbul içi ve İstanbul dışı satın alımlarınızda, kargoya veriliş süresi 10-15 gün arası değişiklik gösterebilmektedir.'' İstanbul dışı teslimatlar bina kapısına kadardır ve ürün kurulumu alıcıya aittir.''
 
 
Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Önerileriniz
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ÖZEL SİPARİŞLERİNİZ İÇİN FORMU DOLDURUNUZ
FORMU DOLDUR
İnci Takım 220 cm Masalı vb. İnci makam takımı kendine özgü tarzı ile ofislerinize değer katacaktır.30 mm melamin yonga levhadan imal edilen ofis mobilyal 2arımız mm pvc ile kaplanarak suya ve darbeye dayanıklı hale getirilmiştir. CEHPQVWX İnci Takım 220 cm Masalı vb.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.