AGHJKPRS

Flex 220 cm Makam Takımı

52.857,00 TL + KDV
58.730,00 TL + KDV
Seçenekler
Renk
Ürün Bilgisi
FLEX OFİS MAKAM TAKIMI
 
Flex güçlü duruşuyla fark yaratır. Sabit etajeri ile bütünleşen ayak tasarımı ofisinizde sıra dışı bir tasarım rüzgarı estirir.

Masa tablası 48 mm melamin olup; kenarları 2mm kalınlığında PVC bantlıdır. Üst tablanın yan kısmı ve masa ayağı 48 mm kalınlığında MDF üzeri lake boyalıdır. Masa perdesi 18 mm melamindir. Masa üzerine alüminyum kapaklı priz sistemi bulunmaktadır..
Etajerin gövdesi ve kapakları 18 mm melamin olup; 2 mm kalınlığında PVC bantlıdır. Çekmecelere alttan mandallı gizli metal çekmece rayı takılmaktadır. Ayaklar MDF üzeri lake boyalıdır..
Sehpa tablası 48 mm kalınlığımda melamin olup; kenarları 2mm kalınlığında PVC bantlıdır. Ayaklar MDF üzeri lake boyalıdır..
Dolap gövdesi ve kapaklar 18 mm, arkalık 8 mm kalınlığında melamin olup, kenarları 2 mm PVC bantlıdır. Ayaklar 30 mm MDF üzeri lake boyalıdır..
Koltuklar fiyata dahil değildir..
Toplu alımlarda özel indirim yapılır..
 İstanbul içi ve İstanbul dışı satın alımlarınızda, kargoya veriliş süresi 3-10 iş günü arası değişiklik gösterebilmektedir.'' İstanbul dışı teslimatlar bina kapısına kadardır ve ürün kurulumu alıcıya aittir.''
 Karteladaki Tüm Renkler Bu Ürünümüze Uygulanmaktadır.
 
 
Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Önerileriniz
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ÖZEL SİPARİŞLERİNİZ İÇİN FORMU DOLDURUNUZ
FORMU DOLDUR
Flex 220 cm Makam Takımı flex ofis makam takımı AGHJKPRS Flex 220 cm Makam Takımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.